Dagens speltips | Rangers mot Flyers | NHL 2014/15
Speltips

New York Rangers mot Philadelphia Flyers

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Flyers
Tips:
2
Odds:
3.00
Spelstopp:
20 November 02.00
Spela här!

Dagens speltips kommer återigen från Madison Square Garden där Philadelphia Flyers är på besök. Vi får 3.00 gånger pengarna på bortalaget här och det känns som ett ganska tydligt överodds. Oddset kommer från Betsafe där alla nya kunder får ett riskfritt spel värt 1000 spänn.

Öppna ett konto hos Betsafe och rygga spelet här.

Rangers och Flyers har presterat på ett ganska likvärdigt sätt första fjärdedelen av säsongen. Rangers har tagit två poäng mer än Flyers, men de har också spelat två matcher mer. När ligaspelet summeras skulle jag inte bli det minsta förvånad om det här är lag sju och åtta i öst. De kommer att följas åt och jag kan inte ge någons större fördel till något av lagen. Så att Rangers skulle vara så nerspelade som de är nu förstår jag inte. Philadelphia saknar visserligen Claude Giroux i nattens match men de har gott om offensiv kraft ändå. Jakub Voracek har varit magisk och Wayne Simmonds kan nog ses som ligans bästa powerforward.

Rangers största problem den här säsongen har varit att de släpper in mycket mål. Trots att de har Henrik Lundqvist i mål så är det föga förvånande om slänger ett öga på deras backuppsättning. Det ser inte jättebra ut och jag tror Flyers kan sätta tung press på Rangers i natt. Tre gånger pengen på Flyers måste testas trots bortaplan.

Du hittar fler speltips hos spelbloggare.se.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.