Dagens speltips | New York Rangers mot Nashville Predators | NHL 2014/15
Speltips

New York Rangers mot Nashville Predators

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Predators
Tips:
2
Odds:
2.70
Spelstopp:
3 March 01.05
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Natten bjuder på en riktigt het match i Madison Square Garden. Nashville Predators kommer på besök och jag tror de har en riktigt bra chans, trots att New York Rangers gjorde ett riktigt smart drag när de trejdade till sig Keith Yandle. Vi får 2.70 på att Nashville vinner och med tanke på hur de har spelat den här säsongen så känns det klart spelvärt.

Oddset kommer från betsafe.com där du kan få ett riskfritt spel värt 500 spänn när du öppnar ett konto.

Nashville Predators har varit säsongens stora snackis. De har tagit flest poäng av samtliga lag och just nu ser de praktiskt taget oslagbara ut. Pekka Rinne bör vinna vinna Vezina Trophy, Shea Weber är med i snacket om Norris Trophy och Filip Forsberg behöver bara hålla sig på banan resten av säsongen för att bli utsedd till årets rookie. Nashville har ett komplett lag och just nu bör vi hålla dem som favoriter över samtliga lag i ligan. Räcker de till i slutspelet? Jag är tveksam, men fram tills dess kommer de att ösa på.

New York Rangers lyckades trejda till sig Keith Yandle ganska nyligen. Yandle är en jätteduktig back som kommer att göra Rangers till ett bättre lag och de kommer ställa till det för många lag framöver. Jag tror dock inte att de är tillräckligt bra för att rå på Nashville i natt. Och med tanke på hur oddsen ligger så tror jag definitivt att vi tjänar på att spela på Nashville här.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.