Speltips | New York Rangers mot Minnestoa Wild | NHL
Speltips

New York Rangers mot Minnesota Wild

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Wild
Tips:
1 ML
Odds:
1.80
Spelstopp:
28 October 00.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Tack vare att vi gått över till vintertid så drar NHL-matcherna igång en timme tidigare än vanligt. Det betyder att New York Rangers mot Minnesota Wild drar igång vid midnatt. Det mesta talar väl för att det här blir en tät och bra match. Jag är dock inne på att hemmalaget tar två poäng här. Unibet ger oss 1.80 på att Rangers vinner matchen (övertid och straffar inkluderat) och i mina ögon bör de vinna tillräckligt ofta för att det ska vara spelvärt. Vill du öppna ett konto hos Unibet och ta rygg på spelet kan du göra det genom att besöka unibet.com.

New York Rangers har haft en ganska svajig inledning på säsongen och bara vunnit hälften av sina matcher. Det stora problemet har varit defensiven. De har släppt in 3.25 mål per match  i snitt vilket är oerhört mycket. Speciellt med tanke på att de har Henrik Lundqvist i målet. Personligen skulle jag bli väldigt förvånad om Rangers inte får ordning på det här ganska snart.

Minnesota Wild är raka motsatsen till Ranges. De har släppt in sex mål på sex matcher. Att släppa in ett mål per match är naturligtvis inte hållbart på något sätt, så vi kan förvänta oss ett ras av Minnesota ganska snart och det är inte alls otroligt att det kommer mot Rangers osmo har Rick Nash i högform.

Jag tar ställning här och spelar Rangers ML till 1.80 och spelar även ett resultat. 3-1 till Rangers ger 18.00 gånger pengen vilket är ett väldigt kul odds.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.