Speltips | New York Rangers mo Florida Panthers | NHL
Speltips

New York Rangers mot Florida Panthers

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Panthers
Tips:
1
Odds:
1.82
Spelstopp:
3 February 01.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Bortsett från lite hockey- och basketmatcher i natt så är tv-schemat ganska tunt idag. Vi har visserligen Malaga mot Valencia i La Liga, men Valencia har jag inte brytt mig om sedan Pablo Aimar styrde och ställde där. Trots det relativt tunna utbudet så tror jag att jag har hittat ett fint odds.

New York Rangers tar emot Florida Panthers hemma i Madison Square Garden och jag tror hemmalaget har en klart bättre vinstchans än vad oddsen visar. 1.82 gånger pengarna på Rangers är helt klart spelvärt och jag investerar en liten slant hos Unibet. Om du inte har något konto hos Unibet så kan du dessutom hämta en riktigt bra bonus värd 1200 spänn när du registrerar dig.

New York Rangers står för en ganska medioker säsong såhär långt. De gör det som folk förväntar sig av dem och det ser ut som att de kommer att ta sig till slutspel på ett ganska komfortabelt sätt. Laget leds av Ric Nash, som gör en riktigt bra säsong. Förstavalet i draften 2002 har gjort 29 mål på 47 matcher och det är bara Alexander Ovetjkin som gjort fler mål. Det ska dock sägas att Ovie har spelat tre matcher mer än Nash. Utöver Nash så går det inte att prata om Rangers utan att lyfta fram Henrik Lundqvist. Lunkan gör det bra i målet och kan visa upp riktigt bra siffror.

I Florida handlar mycket om Aaron Ekblad. Den stora backen gick som etta i sommarens draft och det ser ut som att Florida äntligen har fått en stöttepelare som de kan bygga något bra runt. Ekblad ligger tvåa i lagets interna poängliga och det är bara Brian Campbell och Willie Mitchell som har mer istid per match än artonåringen från Windsor, Ontario.

Rangers är ett starkare lag än vad Panthers är och jag kan inte riktigt se att hur de ska kunna stå emot när Martin St Louis och Rick Nash kommer med full fart. NHL är en jämn liga men den här matchen kommer nog inte bli speciellt spännande. Ska vi säga 6 – 2 till Rangers?

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.