Speltips | New York Knicks mot Washington Wizards | NBA
Speltips

New York Knicks mot Washington Wizards

Basket
Spelmarknad:
Knicks - Wizards
Tips:
Knicks -1.5
Odds:
1.92
Spelstopp:
5 November 01.30
Spela här!

New York Knicks tar emot Washington Wizards hemma i Madison Square Garden och jag tror de har en riktigt bra chans i natt. Det verkar som att Phil Jackson och Derek Fischer har fått hyfsad ordning på fjolårets tågkrasch. De flyttar bollen bättre i offensiven och det ser nästan ut som att de tycker det är kul att spela försvarsspel.

New York -1.5 poäng till 1.92 känns riktigt bra. Om du vill ta rygg på spelet så gör du det med fördel hos Betsafe.com som är bäst på NBA bland de svenska bolagen.

Wizards kommer till matchen utan sin duktiga shooting guard, Bradley Beal. Det här kommer att vara ett stort avbräck då de hade behövt hans offensiva förmåga. Jag har dessutom en känsla av att Carmelo Anthony kommer få ett väldigt stort utrymme i nattens match. Jag ser inte någon i Wizards som kan stänga ner honom och bli inte förvånade om han har 40 poäng.

På tal om Carmelo. Såg ni att han har gjort över 20 000 poäng i NBA? Det är mer än vad Scottie Pippen, Tracy McGrady och Julius Erving lyckades samla ihop under sina karriärer. Ganska coolt ändå.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.