Speltips | New Jersey Devils mot Tampa Bay Lightning
Speltips

New jersey Devils mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Devils - Lightning
Tips:
2
Odds:
2.12
Spelstopp:
20 December 01.05
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Tampa Bay Lightning drar norrut för att ta sig an New Jersey Devils. Tampa Bay ligger tvåa i den östra konferensen och även om spelet har svajat lite de senaste tio matcherna så kommer de direkt från en seger. Nu möter de ett underlägset lag och jag tycker att vi bör testa tvåan här till 2.12 gånger insatsen.

Det är Betsson som bjuder på oddset och all nya kunder får en oddsbonus värd 1000 spänn vid sin första insättning. Öppna ditt konto här.

New Jersey Devils är mitt uppe i en riktigt tung säsong ochmestadels sås er det ut som att de har riktat in sig på att försöka knyta till sig Connor McDavid eller Jack Eichel i sommarens draft. De har fem raka förluster och de har varit bedrövliga på hemmaplan. Deras hemmafacit på tre vinster och tio poäng är sämst i hela ligan.

Tampa Bay ser bra ut och de är en legitim kandidat till att få lyfta Lord Stanleys Pokal nästa sommar. Steven Stamkos är bra, Ben Bishop är bra och Victor Hedman/Anton Strålman är ett av ligans bästa backpar. Jag har en känsla av Tampa kör över ett hemmasvagt New Jersey i natt.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.