Dagens speltips | New Jersey Devils mot New York Islanders | NHL
Speltips

New Jersey Devils mot New York Islanders

Hockey
Spelmarknad:
Devils - Islanders
Tips:
2
Odds:
2.05
Spelstopp:
10 January 01.05
Spela här!

Dagens speltips kommer från New Jersey där New York Islanders är på besök. Vi får 2.05 på bortalaget här och i mina ögon är det klasskillnad här. Oddset kommer från Betsafe och om du vill ta rygg så klickar du på den här länken.

Vi har kommit ungefär halvvägs genom NHL-säsongen och New York Islanders ser riktigt bra ut. De ligger fyra i den östra konferensen och det är inget tvivel om att de kan störa flera lag i slutspelet. John Tavares och Kyle Okposo har varit riktigt bra framåt och producerat på en hög nivå. Bakåt har Johnny Boychuk och Nick Leddy tillfört precis det som saknats tidigare säsonger. New York Islanders är ett legitimt lag och trots att de har förlorat sina två senaste matcher så är det här en match som de ska vinna.

New Jersey Devils håller på med något väldigt märkligt experiment. Man kan diskutera laguttagningar till höger och vänster här men oavsett hur man vrider på det så kommer ett lag med den trupp som Devils har att få det tufft. Det är sällan ett gott tecken när en fyrtiotvååring toppar poängligan med ganska god marginal. Med lite flyt så hamnar Devils tillräckligt långt ner för att kunna plocka en stortalang i sommarens draft och börja en rejäl ombyggnad.

I natt så har de ingen chans mot Islanders som plockar två poäng efter en enkel seger. 4 -1 till Islanders.

Om du inte har något konto hos Betsafe så an du öppna ett idag och få ett riskfritt spel värt 1000 spänn.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.