Dagens speltips | New England mot Pittsburgh | NFL
Speltips

New England Patriots mot Pittsburgh Steelers

Football
Spelmarknad:
New England - Pittsburgh
Tips:
Pittsburgh +7
Odds:
1.89
Spelstopp:
11 September 02.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

NFL är tillbaka för ännu en actionpackad säsong och förra årets mästare, New England Patriots, inleder säsongen med en tuff match hemma mot Pittsburgh Steelers.

New England bör vinna matchen men jag tror att det blir ganska jämnt och testar Steelers +7. Det betyder alltså Pittsburgh har råd att förlora med sex poäng. Pengarna tillbaka om New England vinner med exakt sju poäng.

Spela på NFL hos Unibet med en bonus värd 1000 kronor här!

Steelers +7 betalar 1.89 hos Unibet, som är ett av de bästa bolagen när det kommer till NFL. 

New England Patriots är regerande mästare och sedan Tom Brady lyckades undvika sin avstängning efter “deflategate” talar det mesta för att vi får se ytterligare en kanonsäsong på Foxboro. Patriots har en grym offensiv och Tom Brady kommer att mata passningar till Rob Gronkowski och Julian Edelman. Problemet är att de har tappat ett par viktiga försvarsspelare och jag tror att de kommer släppa till en hel del “billiga” poäng i inledningen av säsongen.

Nu ställs de mot ett lag med en väldigt duktig quarter back i Ben Roethlisberger. Big Ben kommer att riva isär New Englands med sitt fina passningsspel.

Det här kommer bli en match med väldigt mycket poäng och Pittsburgh kommer att hålla jämna steg med New England. New England vinner 31 – 27 och vi sätter vårt hcp-spel.

Jag lägger också en liten slant på över 52 poäng i matchen till 1.92. Även det hos unibet.com.

Tom BRady Deflategate

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.