Speltips | New England Patriots mot Baltimore Ravens | NFL
Speltips

New England Patriots mot Baltimore Ravens

Football
Spelmarknad:
Patriots - Ravens
Tips:
Patriots - 7
Odds:
2.00
Spelstopp:
10 January 22.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

NFL har gått in i slutspelet och imorgon kan vi se fram emot New England Patriots mot Baltimore Ravens. Jag är lite inne på att New England går hela vägen i år och jag testar dem – 7 till dubbla pengen hos Comeon.com.

Besök comeon.com

Baltimore ar varit lite upp och ner hela säsongen och även om de slog Pittsburgh ganska klart senast så tror jag inte att de har något att sätta emot Patriots på bortaplan. Den stora faktorn här är naturligtvis samspelet mellan världens coolaste man, Tom Brady, och hans vapendragare (infoga skämt om Aaron Hernandez här) Rob Gronkowski. Gronk är tidernas bästa Tight End och Baltimore kommer inte ha någonting att sätta emot här.

Åt andra hållet så tror jag att Patriots har en riktigt bra chans att störa Baltimores offensiv. Deras quarterback, Joe Flacco, är känd för att vara ganska vild av sig och ibland känns det som att han kastar utan att tänka efter. Jamie Collins leder Patriots i både tacklingar och interceptions och min känsla är att han kommer göra en riktigt bra match här mot Flacco.

Min gissning är att Patriots vinner med 31 – 17 och klara hcp-linan enkelt.

Det är avspark 22.30 och matchen sänds på TV10.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.