Speltips | Nattens NHL 20e januari 2016 | Tippat
Speltips

Nattens NHL 20e januari 2016

Ishockey, NHL
Spelmarknad:
Nattens matcher
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
20 January 01:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Det är åtta matcher på kvällens NHL-schema och vi har odds, speltips och bonusar inför samtliga! Genomgången presenteras av 24hbet.com där du kan få 1500 kr extra att spela för när du öppnar ett konto!

Columbus Blue Jackets mot Washington Capitals

Washington har varit riktigt bra den här säsongen men oddset lockar inte. Det ser ut som att Columbus har fick in lite stabilitet i laget när de trejdade till sig Seth Jones. De har två raka och jag testar dem även i natt till 3.43.

Spela på matchen med 1500 kr extra här!

New Jersey Devils mot Calgary Flames

Svårlöst match men jag vill ge en liten fördel till New Jersey Devils osm både har hemmaplan och den bättre målvakten. 2.31 på ettan känns bra och jag testar.

Rygga spelet här!

New York Rangers mot Vancouver

Vancouver kan mycket väl få det tufft här men jag tycker att New York Rangers är kraftigt övervärderade. 1.92 på att Vancouver tar poäng här är bra!

Spela på matchen med 1500 kr i bonus här!

Philadelphia Flyers mot Toronto Maple Leafs

Flyers är inget superlag men när vi får mer än dubbla pengen på att de slår Toronto hemma tänker jag inte sitta still i båten. När vi summerar säsongen kommer Toronto vara det lag med minst poäng och de 2.16 vi får på Flyers är ett väldigt bra pris.

 Spela på Flyers hos 24hbet.com här!

Montreal Canadiens mot Boston Bruins

Ska Bruins revanschera sig för den bedrövliga insatsen när lagen möttes i NHL Winter Classic? Jag skulle påstå att de har väldigt goda chanser om inte mer. Canadiens är under isen och saknar fortfarande Carey Price i målet. Bruins har två raka och jag gillar de 2.60 som 24hbet.com betalar.

Spela på Boston Bruins med 1500 kr extra här!

Tampa Bay Lightning mot Edmonton Oilers

Tampa Bay har bra fart på rören just nu, men oddset är alldeles för dåligt. Edmonton har två raka och även om de ligger sist i den västra konferensen tror jag de har hyfsad chans på att ta poäng här. Vi får 2.12 på att de vinner eller tar det till övertid och jag testar.

Spela på Edmonton till 2.12 här!

Nashville Predators mot Chicago Blackhawks

Chicago har elva raka vinster men jag tror att trenden vänder i natt. Nashville har ett riktigt bra försvar och fick en klasspelare när de bytte till sig Ryan Johansen. Vi får 2.68 på att Nashville vinner och det är ett kanonodds.

Spela Nashville till 2.68 här!

Los Angeles Kings mot Dallas Stars

Intressant match mellan två riktigt starka lag. Kings har gått riktigt bra på slutet men jag gillar inte oddset vi får på dem. Dallas har haft det lite kämpigt men i grund och botten är de ett lag som kan utmana om bucklan. 2.95 på att Dallas vinner känns som det bästa liret här.

Lämna in dina NHL-kuponger hos 24hbet.com med 1500 kr extra här.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.