Speltips | Napoli mot Cesena 18/5 Serie A | Klicka här
Speltips

Napoli mot Cesena

Fotboll
Spelmarknad:
Napoli - Cesena
Tips:
1 utan insläpp
Odds:
1.85
Spelstopp:
18 May 21.00
Spela här!

Spela på att Napoli vinner utan att släppa in i kvällens match mot Cesena. Du får 1.85 gånger pengarna på spelet hos Betsafe.

Napoli kan nå Champions League nästa säsong om det vill sig väl. För att passera Lazio och ta tredjeplatsen krävs dock full pott på sina tre sista matcher samt att Lazio tappar poäng mot Roma i nästa omgång. I den allra sista omgången så spelar ju spännande nog Napoli mot Lazio på hemmaplan. Så om Roma tar poäng den 23: e mot Lazio kan Napoli vid vinst i sista matchen den 31: a passera dem och knipa den sista CL-platsen. Efter respass ur Europa League finns det inte så mycket annat att tänka på. Det är Champions League som ska nås.

Cesena som är kvällens motstånd kommer att spela i Serie B nästa säsong. Så motivationen i motståndarlägret lär inte vara på topp. Jag tror inte det är så mycket snack i kväll utan Napoli tar tre poäng hemma. Du får dock bara omkring 1.15 gånger pengarna på spelet. Jag spelar på att Napoli vinner utan att släppa in till 1.85. Napoli har inte världens tajtaste defensiv men motivationen att göra sig till besvär lär inte vara på topp i Cesena.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.