Napoli - Arsenal -
Speltips

Napoli – Arsenal

Sport
Spelmarknad:
Napoli - Arsenal
Tips:
2
Odds:
2.70
Spelstopp:
11 December 20.45
Spela här!

Ikväll är det Champions League och sista omgången i gruppspelet som ska klaras av. Flera lag är pressade och ett av dem är Napoli. Förutsättningarna för italienarna är att de måste vinna mot Arsenal med två eller fler mål. Detta kommer inte att vara busenkelt. I synnerhet inte med tanke på att Arsenal är starka framåt och Napoli inte är fullt så starka bakåt. Ställningen i gruppen:

1 Arsenal    5 4 0 1  8-3  12
2 Dortmund    5 3 0 2  9-5  9
3 Napoli     5 3 0 2  8-9  9
4 Marseille   5 0 0 5  4-12  0

Dortmund möter alltså jumbon Marseille och förväntas ta tre poäng vilket gör att Napoli sitter i den sits som de gör. De kan inte ta sig förbi Dortmund på grund av resultaten i inbördes möten. Så hoppet står till att ta sig förbi Arsenal genom att köra över dem ikväll. Det är alltså full satsning framåt som gäller och Arsenal som är mästare på kontringsfotboll kommer komma till lägen.

För att komma till slutklämmen så gör Arsenal en jäkla massa mål och Napoli håller inte tätt. Om Napoli måste gå framåt kommer det att öppna för Özil att lägga mackor till Giroud och sedan så är matchen klar. Det är så jag tänker och jag tycker att det är motiverat att spela tvåan till 2.70 hos Betsafe.

Napoli förväntas ställa upp likt följande: Rafael – Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillere – Dzemaili, Pandev, Inler, Callejon, Insigne – Higuain

Arsenal förväntas ställa upp likt följande: Szczesny – Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs – Walcott, Arteta, Özil, Ramsey, Cazorla – Giroud

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.