Speltips | Montreal Canadiens mot Tampa Bay Lightning |
Speltips

Montreal Canadiens mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Canadiens - Lightning
Tips:
1
Odds:
2.39
Spelstopp:
31 March 01.35
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Vi har en högintressant match på nattens NHL-schema. Montreal Canadiens tar emot Tampa Bay Lightning och det bör bli en kanonmatch. Tampa Bay Lightning har vunnit alla fyra av lagens möten den här säsongen men jag lägger mina pengar på att Montreal tar nattens match. Vi får 2.39 på Montreal hos Betsson och med tanke på hemmafördelen så känns det som ett bra odds.

Ta rygg på spelet hos Betsson.com.

Montreal gör en riktigt bra säsong och nyckeln till framgång för Montreal Canadiens heter Carey Price. Målvakten har varit makalös den här säsongen och hans statistik är bisarr. Det ska dock sägas att Price stod över söndagens träning efter att ha kolliderat med P.K Subban i matchen mot Nashville i lördags. Det ser dock ut som en säkerhetsåtgärd och Carey Price bör starta.

Även Tampa gör en ba säsong och om de vinner i natt är de bara en poäng bakom Montreal, som toppar den östra konferensen. Tampa har en stark offensiv och är det lag som gör flest mål i ligan. Det här kommer dock att bli en match i slutspelstempo och då vill jag ge fördelen till det lag som är starkast defensivt och om Carey Price startar är det Montreal. Om Montreal meddelar att de vilar Carey Price skulle jag byta sida illa kvickt.

Carey Price släpper in 1.88 mål per match och räddar 93.7 % av skotten och över 86 % av de skott som kommer från “högriskområden”. Carey Price kan mycket väl vinna priset som ligans mest värdefulla spelare och bli den första målvakten på tretton år som vinner priset. 2002 var det Jose Theodoré (även han Montreal) som vann priset.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.