Mönchengladbach - Stuttgart -
Speltips

Mönchengladbach – Stuttgart

Fotboll
Spelmarknad:
Mönchengladbach - Stuttgart
Tips:
Vinnare, Mönchengladbach
Odds:
1.55
Spelstopp:
9 December 18.00
Spela här!
Gör insättningar med Swish

Inga supermöten den här söndagen kanske men dock väldigt många matcher att välja bland! Mitt spel hamnar tillslut i Bundesliga.

Det är alltid intressant att jämföra procenten på tipset jämfört med oddsen ute på marknaden. Mönchengladbach streckas till hela 85% på Europatipset idag, medan oddset på Svenska Spel är 1.55 – vilket motsvarar cirka 65 procents sannolikhet. Det gör ivarjefall att jag blir lite mer pepp på ett singelspel här då jag kanske ser sannolikheten någonstans emellan 70-75%.

Jaja skitsamma, står säkert 0-5 efter en kvart. 🙂

Vissa lyfter varningens finger för Stuttgart som efter en usel start börjar komma igång lite. Och visst, man har vunnit två av de tre senaste, men det har också varit mot usla Nürnberg och lika usla Augsburg. Helt annat motstånd nu. Dessutom saknar gästerna avstängda mittfältaren Ascacibar som spelat samtliga minuter den här säsongen.

Mönchengladbach åkte på pumpen senast borta mot Leipzig, men hemma har man fortsatt inte tappat poäng. Man saknar duktiga Hofmann och Ginter som är skadade, men jag tror ändå att man har bättre chans än vad oddset pekar på.

Jag kör på hemmaseger till 1.55 på Svenska Spel. Ta rygg här.

BB

Spela här!
Gör insättningar med Swish
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.