Mönchengladbach mot Borussia Dortmund -
Speltips

Mönchengladbach mot Borussia Dortmund

Fotboll
Spelmarknad:
Mönchengladbach - Dortmund
Tips:
1
Odds:
3.00
Spelstopp:
11 April 15.30
Spela här!

Har hittat ett bra spel nere i Tyskland när Borussia Dortmund tar sig an Borussia Mönchengladbach under lördagseftermiddagen. Trots att Mönchengladbach kommer till spel utan varken Jörgen Pettersson eller Martin Dahlin så tror jag att de har en bra chans mot Jürgen Klopps mannar.

Vi får 3.00 gånger pengarna på hemmavinsten och jag tror helt klart att det är spelvärt. Oddset kommer från mobilbet.com och om du inte har något konto kan du hämta en gratis hundralapp här.

Mönchengladbach har gjort en bra säsong i Bundesliga. De ligger trea och har en bra chans på Champions League nästa säsong. Framförallt så har de spelat en imponerande defensiv och de har bara släppt in 21 mål på 27 matcher. Det är målsnitt som som Egil “Drillo” Olsen hade varit stolt över. Dortmund har visserligen hämtat sig från sin bedrövliga säsongsinledning. De ligger tia i tabellen och är långt ifrån de åtråvärda europaplatserna.

Fyra vinster på fjorton bortamatcher är inget imponerande facit för Dortmund och även om de bör vara favoriter här med tanke på hur lagens grundpotential så tycker jag definitivt att 3 gånger på Mönchengladbach är bra betalt.

martindahlin

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.