Speltips | Monaco mot Juventus | Champions League
Speltips

Monaco mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Monaco - Juventus
Tips:
X
Odds:
3.10
Spelstopp:
22 April 20.45
Spela här!

Juventus tog en ganska bekväm seger hemma mot Monaco och nu räcker det att den gamla damen spelar oavgjort i kväll för att hon ska avancera. Monacos styrka ligger i defensiven och Juventus är ett lag som kan kontrollera fotbollsmatcher på ett bra sätt. Det här bör bli väldigt målsnålt, och jag tror att ett oavgjort resultat ligger väldigt nära till hands.

Mobilbet.com betalar 3.10 på krysset och det är ett ganska kul odds, om ni frågar mig. Mobilbet är dessutom ett av nätets hetaste spelbolag och det här är ett utmärkt tillfälle för dig att hämta en gratis hundring att spela för om du inte redan har gjort det. Kolla in mobilbet.com här.

Nu finns det visserligen frågetecken kring några tongivande mittfältare i Monaco, vilket öppnar för Juventus. Personligen så känns Juventus som ett bättre lag än vad Monaco är och jag tycker att de borde kunna kontrollera den här matchen utan större problem. Jag förväntar mig ett stort bollinnehav för Juventus och även om Monaco måste göra mål så tror jag inte att de kommer ta allt för stora risker i kväll. De vet att om de släpper in ett mål är de praktiskt taget utslagna, så vi borde få se en avvaktande match i 70-80 minuter.

0 – 0 känns troligt och under 0.5 mål i matchen betalar 6.85. jag testar en liten slant.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.