Dagens speltips | Modo mot Vita Hästen | Kval till SHL
Speltips

Modo mot Vita Hästen

Hockey
Spelmarknad:
Modo - Vita Hästen
Tips:
2
Odds:
9.25
Spelstopp:
16 March 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Ikväll inleder Modo och Vita Hästen sin matchserie om en av de tre återstående platserna i SHL nästa säsong. Modo ska naturligtvis vara favoriter här men oddset som vi får på Vita Hästen är löjligt. Bet365.com erbjuder 9.25 på att norrköpingslaget vinner och det måste vara ett bra spel. Det finns inte en möjlighet att oddsen ska vara så skeva.

Vill du ta rygg på spelet besöker du bet365.com och om du inte har något konto så kan du dessutom få en bonus värd 1000 spänn.

Modo har varit bedrövliga i år. De abonnerade på sistaplatsen under i stort sett hela ligaspelet och lagets avslutning av SHL är ingen kul läsning för modofansen. Nu är det naturligtvis så att det finns mycket mer talang i Modo än vad det gör i Vita Hästen men med tanke på hur bra Axel Brage har varit under säsongen så tycker jag ändå att vi kan testa en liten slant på Vita Hästen.

Modo står verkligen med kniven på strupen. De har all press på sig samtidigt som Vita Hästen kan åka upp till Örnsköldsvik och spela helt utan press. Inga förväntar sig att de ska gå upp och jag tror det finns en viss chans till att det låser sig för Modo. Modo har kanske 80 % vinstchans här men oddset på Vita Hästen är för bra att inte bli dagens speltips.

Sen får vi inte glömma att Vita Hästen är laget som aldrig tappar taget:

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.