Dagens speltips | Modo mot Rögle | SHL
Speltips

Modo mot Rögle

Hockey
Spelmarknad:
Modo - Rögle
Tips:
2
Odds:
3.20
Spelstopp:
10 October 18.30
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Modo åkte på en tung förlust senast mot Frölunda. Slutresultatet skrevs till 7 – 0 och det var tragiskt att se på. De har ett bra läge att vända trenden nu när de möter Rögle BK hemma i Fjällräven Center. Det är ett bra läge för Modo men oddsen på Rögle är alldeles för bra för att vi ska kunna avstå.

24hbet.com betalar 3.20 på Rögle BK och i dagsläget ska det mycket till för att vi ska avstå ett sådant odds på Modos motståndare.

24h Bet har marknadens bästa odds på SHL och du kan spela här!

Screen Shot 2015-10-09 at 13.14.03

Modo förlorade som sagt stort senast och bortsett från matchen mot HV71 för någon vecka sedan har de varit urusla. Det är ingenting som stämmer i spelet och spelarmaterialet håller knappt allsvensk klass.  Rögle är en intressant nykomlingen. Inför säsongen trodde jag att de skulle vara toksist, men de verkar ha fått till en rätt okej trupp. Oscar Dansk i målet är riktigt bra och det verkar som att en hel del talangfulla spelare börja få ordning på seniorspelet.

SHL är fortfarande en jämn liga och det här är ett bra läge för Modo, men oddset på Rögle är löjligt bra.

Modos VD Charlotte Gustavsson har tagit Modo igenom ett ekonomiskt stålbad. Nu borde hon dock fundera på hur man bygger ett elitlag istället för att gnälla på tv-kommentatorer som berättar sanningen.

Screen Shot 2015-10-09 at 13.18.45

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.