Dagens speltips | Modo mot Örebro | SHL
Speltips

Modo mot Örebro

Hockey
Spelmarknad:
Modo - Örebro
Tips:
2
Odds:
2.45
Spelstopp:
13 November 19.00
Spela här!

Det är Modo mot Örebro i Fjällräven Center och även om matchen spelas i Örnsköldsvik kan jag inte förstå hur Modo kan vara favoriter. Mobilbet betalar 2.45 på Örebro och det är ingen som ska komma här och säga att Modo tar poäng två dagar i rad.

Få en hundring att spela på SHL för hos Mobilbet här!

noahwelch

Örebro har gjort en imponerande resa de senaste åren och det är bara att lyfta på hatten. De värvar smart och har en kanontränare i Kenta Johansson. Det räcker långt och med lite flyt kan de mycket väl skrälla lite i slutspelet.

Modo är raka motsatsen till Örebro. Charlotte Gustavsson har gjort ett kanonjobb med ekonomin i föreningen men det sportsliga är en katastrof. Peter Forsberg är antagligen en av världens tio bästa spelare genom tiderna och Per Svartvadet var även han en fruktansvärt duktig spelare, men det är uppenbart att de inte har koll på hur man bygger ett lag. Larry Huras blev som väntat en flopp och nu plockar de in Andreas Johansson som huvudtränare. Andreas Johansson som har floppat i både HV71 och Färjestad.

Örebro är klart bättre och jag tror de har åtminstone 55 % chans på alla tre poäng här.

Modo har fått in en jätteförstärkning i Noah Welch men att det skulle räcka mot ett Örebro som är klart bättre tror jag inte.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.