Dagens speltips | Modo mot Leksand | SHL Kval
Speltips

Modo mot Leksand

Ishockey, Kval till SHL
Spelmarknad:
Modo mot Leksand
Tips:
2
Odds:
5.25
Spelstopp:
28 March 19:30
Spela här!
Lita på magkänslan hos guts.com

Modo och Leksand spelar en väldigt intressant matchserie om vilket lag som ska få spela i SHL nästa säsong. Jag vet inte vad jag ska göra av det här kvalet och plockar helt enkelt det högsta oddset idag. Guts betalar 5.25 på Leksand och jag testar.

Guts är ett av de hetaste spelbolagen just nu. Om du ryggar spelet där kan du få 500 kr extra att lira för när du öppnar ditt konto via tippat.se.

Hämta 500 kr i bonus hos Guts här!

Leksand var visserligen rejält tillbakapressade senast i Tegera Arena, men de fick med sig en seger och det är möjligt att de har chockat Modo lite. Modo vann de två första matcherna enkelt men sedan dess har de skjutit blankt och nu är det drömläge för Leksand.

Missförstå mig inte här. Jag tycker fortfarande att Modo ska kunna damma av Leksand utan problem, men oddsen är helt uppåt väggarna här. Över 5 gånger på ett Leksand som kommer in med två raka och möter en lag som leds av en tvättäkta idiot med varenda bokstavskombination i Nordstedts svenska ordbok. Det är för bra och jag tänker inte låte en så fånig sak som varians stå mellan mig och ett bra spel.

Spela här!
Lita på magkänslan hos guts.com
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.