Speltips | Modo mot HV71 | SHL 2014/15
Speltips

MODO mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Modo - HV71
Tips:
2
Odds:
2.02
Spelstopp:
27 November 19.00
Spela här!

I kväll får vi se det coolaste som har hänt inom svensk hockey sedan Operation Cheeze Ballz. Donald Brashear drar på sig Modos tröja och skrinnar ut i Fjällräven Center. Modo presenterade det helt fantastiska nyförvärvet tidigare i veckan, bara några dagar efter att HV71 meddelat att du skrivit kontrakt med Jere Karalahti. Det är vårt att sätta ord på den fantastiska vecka som svensk hockey haft. Så jag bjuder på ett youtubeklipp och en oerhört klassisk artikel.

Av en händelse är det just HV71 som är på besök i Fjällräven Center. Tyvärr får vi inte se Jere Karalahti i kväll, så vi får nöja oss med Donald “motherfucking” Brashear. Det är Peter Forsberg som är hjärnan bakom värvningen. Foppa och Brashear spelade ihop i Philadelphia och när Modo kände att de behövde någon som kan skydda William Nylander så ringde han Donald Brashear. Att Donald Brasher är 42 år,  inte har spelat på en säsong och gjorde de sina tre sista säsonger i LNAH är mindre relevant. Det är fortfarande hur coolt som helst att få se en legend i svensk hockey.

Matchen då? Trots att Modo har plockat in en spelare med över 1000 NHL-matcher på meritlistan så tror jag att de kommer att få det väldigt svårt för HV71 i kväll. Modo är det lag som har släppt in flest mål i ligan och HV71 har spelat med en väldigt bra intensitet de senaste matcherna. Modo har visserligen vunnit lagens två tidigare möten och senast de möttes så klappade jönköpingslaget ihop på ett imponerande sätt och tappade en tremålsledning på lite drygt åtta minuter. Det kommer inte att hända idag och jag är ganska säker på att HV71 vinner det här ganska enkelt.

Hos Redbet får vi lite mer än två gånger pengarna, vilket känns bra. Om du inte har något konto så kan du dessutom vara med och tävla om en iPhone 6 plus. Läs mer här.

Just det. Operation Cheeze Ballz.

cheezeballz

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.