Dagens speltips | Modo mot HV71 | SHL
Speltips

Modo mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Modo - HV71
Tips:
2
Odds:
2.35
Spelstopp:
1 October 19.00
Spela här!

Örebro levererade igår och vår goda formkurva fortsätter åt rätt håll! Idag är det Modo mot HV71 i Fjällräven Center och jag testar två spel.

Att HV71 vinner betalar 2.35 gånger pengarna och över 5 mål ger 1.96 gånger pengarna. Känslan är att det finns värde i båda spelen och oddsen kommer från Mobilbet.

Spela på SHL hos Mobilbet och få hundra kronor gratis! Klicka Här!

Screen Shot 2015-10-01 at 09.53.36

Modo mötte Linköping senast och vårt överspel hade hittat hem efter dryga kvarten. Modo är en tågolycka och Noah Welch kan inte ansluta till laget snabbt nog. De har långa avstånd i laget och försvarsspelet har varit bedrövligt. Lägg sedan till att Adam Reideborn i målet har varit allt annat än bra. HV71 däremot gör det riktigt bra trots ett tråkigt skade- och avstängningsläge i jönköpingslaget.

Inför matchen mot Modo saknar man bland annat Jere Karalahti och Kristoffer Berglund som båda är avstängda samt Lawrence Pilut som är långtidsskadad. Det här är tre av lagets fyra bästa backar och det kommer krävas att ett par juniorer kliver fram och tar ett stort ansvar. Positiva nyheter för HV71 är att både Christoffer Törngren och Erik Christensen återvänder efter skadefrånvaro. Törngren var en av lagets bästa spelare förra säsongen och Christensen är ligans bästa spelare.

Christensen återkomst förbättrar offensiven enormt och Törngren tillsammans med Filip Sandberg har visat sig vara en duo som skapar extremt mycket offensiv zontid. HV71 vinner komfortabelt med 6 – 2 och vi cashar in på båda våra spel.

HV71 marknadsför Erik Christensens återkomst som “return of the king” och det är lätt att förstå varför. Christensen är ligans bästa spelare.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.