Speltips | Modo mot Frölunda | SHL 2014/15
Speltips

Modo mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Modo - Frölunda
Tips:
2
Odds:
1.86
Spelstopp:
26 February 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Det är 4 omgångar kvar av SHL och Skellefteå garanterade ligasegern igår. Skellefteå är helt klara ligasegrare och Modo är i praktiken helt klara för kvalserien. De behöver ta in tolv poäng och 17 mål på Brynäs och det känns inte speciellt troligt. I kväll möter de Frölunda, som kämpar för andraplatsen vilket skulle betyda hemmafördel hela vägen till finalen.

Frölunda är det bättre laget här och vi får 1.84 på att de slår ett Modo som inte har någonting att spela för. Oddset kommer från betsson.com och jag provar alla dagar i veckan.

Modo har varit fullständigt urusla den här säsongen. De har visserligen sprattlat till lite sedan de plockade in Marcel Hossa, men om de inte skärper sig kommer de få stora problem i kvalserien trots att det är fyra lag som får en plats i SHL nästa säsong. Jag har haft förtroende för Modo under stora delar av säsongen, men jag börjar vackla nu. Jag tror fortfarande att de håller sig kvar, men jag är inte alls lika säker som jag var inför säsongen.

Frölunda är ett av ligans bästa lag. De har en bra chans att koppla ett grepp om andraplatsen idag, tack vare att Växjö förlorade igår. De har en offensiv talang som Modo inte kommer att kunna kontrollera och jag skulle bli förvånad om Frölunda inte vinner det här med ett par måls marginal. 1.84 är ett riktigt bra odds.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.