Speltips | MODO mot Färjestad | SHL 22a oktober
Speltips

MODO mot Färjestad

Hockey
Spelmarknad:
MODO - Färjestad
Tips:
2
Odds:
2.40
Spelstopp:
22 October 19.00
Spela här!

Innan vi bänkar oss framför kvällens Champions lEague-matcher hinner vi även med att bränna av ett par matcher från SHL. Färjestad åker till Örnsköldsvik för att ta sig an MODO och jag tror att bortalaget har en bra chans på tre poäng här. Jag lirar hos Redbet.com som ger oss 2.40 på FBK. Som ny kund hos Redbet är du dessutom med och tävlar om en ny iPhone 6 plus.

Färjestad började säsongen på ett tungt sätt. De har bara tagit 11 poäng på de tolv första matcherna, men de vann senast mot Skellefteå AIK. Matchen mot Skellefteå kan mycket väl ha varit vändningen för FBK. Tittar man på spelet som FBK har presterat så har de inte varit så dåliga som tabelläget visar. De har haft ett bra puckinnehav och borde rimligen ha plockat mer poäng. Men ibland går det troll i maskineriet och det är precis det som har hänt i Färjestad. De är ett bättre lag än vad MODO är och rimligtvis kommer de börja plocka de poäng som de har gått miste om i början av säsongen.

MODO torkade senast hemma mot Brynäs och det är väl inte speciellt mycket som har stämt där. Till skillnad från FBK så har de antagligen inte potentialen för att ligga högre upp i tabellen. Jag hade dom som ett mittengäng inför säsongen, men jag måste verkligen tänka om. Linus Ullmark har varit under isen och laget ser inte speciellt kul ut.

FBK vinner komfortabelt.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.