Speltips | Minnesota mot St Louis | NHL Stanley Cup
Speltips

Minnesota Wild mot St Louis Blues

Hockey
Spelmarknad:
Minnesota - St Louis
Tips:
2
Odds:
2.76
Spelstopp:
23 April 03.35
Spela här!

Vad ska man säga om Minnesotas senaste match? Det är en av de absolut bästa insatserna som jag har sett av ett hockeylag. De dominerade St Louis Blues fullständigt och även Ken Hitchcock (coach i Blues) var full av beröm efter matchen. Det ska dock sägas att St Louis inte gjorde en speciellt bra match och jag tror att de kommer rycka upp sig rejält till den här matchen.

Jag har kollat på oddsen hos redbet.com och för mig ser det ut som att bortavinst till 2.76 är det hetaste spelet här. St Louis är medvetna om situation de står inför och jag tror att de kommer sätta en mycket tyngre press på Minnesota i nattens match.

St Louis Blues har ett av ligans tyngsta lag och det är dags att de börjar använda sig av den tyngden Det enda sättet som de kommer att slå Minnesota på är om de lyckas pressa deras backar tillräckligt hårt för att de ska börja göra misstag. Om de lyckas med det kommer det bli öppningar för spelare som Tarasenko och TJ Oshie. Ken Hitchcock är en erfaren coach och jag antar att han inser det här, så jag förväntar mig ett St Louis som kommer att köra på likt vildhundar som inte har fått mat på ett dagar. Gör St Louis det här så tror jag att Minnesota får det svårt att upprepa bedriften från den senaste matchen.

Rygga spelet hos Redbet.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.