Speltips - Milton Keynes mot Manchester United 26/8
Speltips

Milton Keynes mot Manchester United

Sport
Spelmarknad:
Milton Keynes mot Manchester United
Tips:
2/2
Odds:
1.95
Spelstopp:
26 August 21.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Manchester United har inte fått den drömstart som man hoppades på. Efter 1-1 mot Sunderland fick Louis van Gaal frågan av en reporter om han också tyckte att laget hade större självförtroende under USA-turnén. Van Gaal instämde. Och jag tror att det ligger mycket i det. Man måste få upp självförtroendet, kunna spela avslappnat och få bort det här krampaktiga spelet.

Louis van Gaal och David Moyes är på många sätt varandras motsatser. Det ser man inte minst i intervjuer efter ett skralt resultat. David Moyes tyckte alltid att man hade otur och att man spelade bra. Han pratade mycket om att de fått några chanser under matchen och att man borde gjort mål. Van Gaal pratar förr om vilka brister som finns och hur man ska lösa dem, och tar inte minst på sig skulden ifall det inte går som planerat. Visst, han säger att det är hans fel att spelarna inte spelar som han har sagt åt dem vilket kanske kan uppfattas som han egentligen lägger skulden på spelarna, men ändå. Han tröttar inte ut fansen med att säga att allt är bra när det inte är det. Jag tror att van Gaal kan få ordning på Manchester United. Men precis som han säger så kommer det att ta tid för honom att få igenom sin spelfilosofi:


Man behöver värva fler spelare. Jones, Smalling, Blacket och Michael Keane kan få kämpa om en plats i försvaret. Dessa killar ska absolut inte utgöra hela backlinjen. Det är alldeles för dåligt. Jakten på Mats Hummels gick i stöpet, men det finns fler spelare som honom. Och United behöver ett par stycken.

Sedan är det som sagt självförtroendet som man måste få ordning på. Man behöver en medvindspust nu. Under tisdagen ska man spela mot Milton Keynes Dons FC (före detta Wimbledon FC) och med tanke på att de håller till i Football League One, trededivisionen i England, ska man inte ha några ursäkter. Det är Capital One Cup som man inte brukar ta på fört stort allvar, men jag tror det vore en bra idé att ställa upp med en stark elva och sikta på att vinna med ett gäng bollar. För självförtroendet alltså. Du får 1.33 på raka tvåan vilket nog är rätt okej, men jag spelar hellre på att United leder i halvtid och vinner matchen till 1.95 hos Ladbrokes. Jag tror att van Gaal känner att det är en psykologiskt viktig match och att han piskar upp motivationen vilket bör räcka mot ett dassgäng som Milton Keynes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.