Millwall – Chesterfield -
Speltips

Millwall – Chesterfield

Fotboll, League One
Spelmarknad:
Millwall – Chesterfield
Tips:
Över 1,5 mål av hemmalaget
Odds:
1,57
Spelstopp:
21 February 20:45
Spela här!

Toppen mot botten i engelska League One är det som gäller när Millwall tar emot Chesterfield ikväll. Millwall har 13 raka matcher utan förlust medan gästerna har förlorat tio av sina senaste elva matcher. Hemmalaget är stora favoriter och kommer att plocka värdefulla poäng för att hänga på topplagen.

Spela på League One hos Mobilebet med 1000 kronor i bonus här!

Millwall är ett lag i toppen av League One och behöver fortsätta vinna för att inte tappa mark i jakten på att avancera i tabellen. När Chesterfield kommer på besök så ska tre poäng inte vara några konstigheter, men oddset på en rak hemmaseger är lite för lågt så därför väljer vi att gå på ett målspel vad gäller hemmalaget.

Millwall har inte bara 13 raka utan förlust, de har vunnit sju av sina åtta senaste hemmamatcher och gör verkligen bra ifrån sig hemma på The New Den. På sina 20 senaste hemmamatcher har man tre oavgjorda, fyra förluster och resten vinster.
Det tyder på att man är erkänt starkt hemmalag och när gästerna är raka motsatsen på bortaplan så känns det som att det här kan bli en trevlig kväll för Millwall.

Chesterfield har en oavgjord på sina sju senaste bortamatcher, resten har de förlorat med stora siffror i samtliga utom en då de föll med 1-0 borta mot Port Vale som även de tillhör botten av League One.

Millwall löser det här och de gör över 1,5 mål vilket betalar 1,56.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.