Speltips | Middlesbrough mot Hull City 5/12 Premier League
Speltips

Middlesbrough mot Hull

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Middlesbrough - Hull
Tips:
Negredo målgörare
Odds:
2.50
Spelstopp:
5 December 21:00
Spela här!
Ingen sportbonus
Viasat Sport Premium

Efter en på många sätt omvälvande PL-helg ska Middlesbrough och Hull City avsluta omgången i kväll på Riverside Stadium. Oddsen på att Middlesbroughs Alvaro Negredo hittar rätt till ett av ligans mindre bra försvar känns lockande.

Jag tror på en öppen match när Middlesbrough tar emot Hull City i en match som ska summera omgång 14 i årets Premier League. Hull City är nästjumbo i ligan och har släppt in 28 mål så här långt. Bara Swansea (31) och West Ham (29) har släppt in fler. Målspel känns intressant och specifikt tror jag att Negredo på förhand är närmast att göra mål i den här matchen.

Negredo har gjort det bra i Middlesbrough och jag tänker prova en liten slant på att han målar ikväll. På 13 ligamatcher har det blivit tre mål och tre assist vilket kanske inte är det sjukaste i mannaminne, men alldeles fantastiskt om man har i åtanke att det utgör 50 % av alla mål som laget gjort överhuvudtaget. Middlesbrough har alltså inte direkt visat sig vara en målmaskin eftersom de snittar blott ett mål per match så här långt in på säsongen. Men Hull har ligans längsta skadelista, släpper in mycket mål och har visat sig kunna klappa igen försvarsmässigt om det inte vill sig för dem. Negredo personligen har också lite schysst medvind efter två baljor i föregående match.

2.50 gånger pengarna på Alvaro Negredo sätter en kasse under matchens gång får du hos Bet 365.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.