Dagens speltips | Mayweather mot McGregor | Boxning
Speltips

Mayweather mot McGregor

Boxning
Spelmarknad:
Mayweeather - McGregor
Tips:
2
Odds:
5.30
Spelstopp:
27 August 04:00
Spela här!

Då va det officiellt. Den största boxningsmatchen i historien ska gå av stapeln i slutet av augusti. Det är Mayweather mot McGregor i Las Vegas och vi har allting du behöver veta inför matchen.

Oddsen kommer från Betsafe som har ett av de bästa utbuden inför matchen. De är ett av Sveriges mest populära spelbolag och just nu får du 1000 kr i bonus.

Mayweather mot McGregor senaste nytt!

När vi publicerade det här inlägget plockade vi oddsen från Unibet. Nu har Betsafe gjort en rejäl satsning och Conor McGregor är nu ambassadör för det populära spelbolaget. Samarbetet mellan McGregor och Betsafe har lett till en helt fantastisk kampanj där du kan vinna biljetter till årets boxningshändelse. För att vara med och tävla om ett fantastisk VIP-paket till matchen behöver du bara följa några enkla steg:

  1. Öppna ett konto hos betsafe.com
  2. Lägg ett spel på matchen. Öppnar du ett nytt konto kan du spela Conor McGregor till 50 gånger pengarna!
  3. Svara rätt på frågan som dyker upp på ditt konto.

En lycklig vinnare vinner ett paket som inkluderar följande:

  • Två biljetter till fighten mellan Conor McGregor mot Floyd Mayweather den 26:e augusti
  • 2 nätters VIP-vistelse för två på det lyxiga hotellet Bellagio
  • Flyg till Las Vegas med Conor McGregors privatjet

Öppna ditt konto hos Betsafe här!

Det har snackats länge och mycket om den här matchen, men nu är de äntligen klart. Den 26e augusti kliver Floyd Mayweather och Conor McGregor in i ringen. Pengamässigt kommer det med största sannolikhet bli den största fajten någonsin. Men hur kommer det se ut rent sportsligt?

Det verkar finnas två läger inför fajten. De som tror att Mayweather vinner ett enkelt domslut genom att dominera med sin snabbhet, och de som tror Conor lyckas hitta hem med en vänsterkrok och vinner på knock. Oddsen talar naturligtvis för Floyd och det vore dumt att inte ha honom som favorit. Som vi har varit inne på många gånger tidigare handlar betting inte om att hitta vinnare. Det handlar om att hitta värde i spelen.

Just nu ligger oddsen på följande vis:

Floyd Mayweather: 1.21 (82.6 %)
Oavgjort: 40.00 (2.5 %)
Conor McGregor: 5.30 (18.8 %)

När oddsen kom ut låg oddsen på Floyd på ungefär 1.05. Då var det inte intressant att spela, men nu börjar det se kul ut. Det har kommit in fruktansvärt mycket pengar på irländaren och känslan är att oddset på Floyd börjar bli spelvärt.

Krysset till 40 gånger känns  snålt. Går matchen alla tolv ronder bör Floyd vinna 99.9 % av gångerna.

Conor till 5.30 gånger är på gränsen till  intressant. Det här kan vara optimistiskt men jag skulle vilja ge Conor runt 20 % vinstchans vilket betyder att oddsen ligger väldigt rätt. Conor är större och starkare, han slår hårdare och han kommer att komma in till matchen med en stil som Floyd aldrig sett tidigare.

Den 26e augusti hissar vi de irländska flaggorna och jobbar in Conor “The Notorious” Mcgregor.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.