Speltips | Manchester United mot West Ham Ligacup 30/11
Speltips

Manchester United mot West Ham

Fotboll
Spelmarknad:
Man United - West Ham
Tips:
2
Odds:
9.50
Spelstopp:
30 November 21:00
Spela här!
Ingen sportbonus
Viasat Sport Premium

Manchester United fick 1-1 hemma mot West Ham senast i en match där de var betydligt bättre. Nu är det dags igen fast den här gången i ligacupen. United är måhända bättre än vad West Ham är men oddsen har löpt amok och bästa spelet är att lägga kulorna på bortalaget.

Hos Bet365 så får du just nu 1.36 gånger pengarna på Manchester United och 9.50 gånger pengarna på West Ham. Detta är vad jag vill kalla skevt.

United mötte som bekant West Ham hemma på Old Trafford under söndagen i Premier League. Det var en match där United hade ett gäng med chanser men inte hittade rätt. Zlatan skarvar skickligt in en nick på ett fint lyft från Pogba, och det är all utdelning man får i matchen som började mardrömslikt då Sakho skickade in 0-1 efter drygt 90 sekunder.

Dimitri Payet är en spelare som kan göra skillnad

United är och ska vara favoriter i den här matchen precis som i föregående match. Men West Ham har kvalitet de också och inte minst så i fransmannen Payet. Den enda som inte känner till Payets kvaliteter är Jesse Lindgard som måste ha sovit på Mourinhos genomgångar och missat att man inte ska ge bort frisparkar till West Ham. Varför skulle han annars se till att ge bort en idiotisk frispark som förmodligen världens bästa högerfot får förvalta?

Jag tror på en matchbild idag som kommer påminna om den senaste PL-matchen. United kommer att pressa och West Ham lär ligga på omställningar. Uppenbarligen lär man också söka efter fasta situationer i offensiv zon och hoppas på lite magi från Payet.

Payet är som individ inte direkt underskattad då de flesta redan känner till vad han kan. Men jag tror att West Ham som lag underskattas lite. Man har ett ganska bra gäng som lidit av dålig form i ligan under säsongsstarten. Cupspel kan tända lag som hamnat snett i ligan. 9.50 motiverar bortaspelet med råge.

 

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.