Speltips | Manchester United mot West Bromwich 7 november
Speltips

Manchester United mot West Bromwich

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - West Brom
Tips:
<2.5
Odds:
1.91
Spelstopp:
7 November 16.00
Spela här!

Senast West Bromwich åkte till Manchester för att spela mot United blev det full pott. Jonas Olsson skickade in det enda målet den 2 maj i en match då man bara hade 24 % bollinnehav. Samma visa nu igen?

Jag har spelat mycket på Manchester United och deras oförmåga att göra mål. Det betalar sig. Så det är väl bara att fortsätta. Jag tror inte att West Bromwich kommer lyckas knipa alla tre poäng som de lyckades med förra gången man var på besök på Old Trafford. Men mycket talar för att matchbilden blir densamma – mycket boll för United utan särskilt mycket offensiva intentioner.

Skrällspelet: Saido Berahino gör första målet – 13.00 hos William Hill

Man buades ut av hemmapubliken i den senaste matchen i Champions League mot CSKA Moskva. United-fansen vill se fart och mål. Det vill inte Louis van Gaal som inte viker en tum från sin filosofi. Han vill hålla i bollen mycket och ha tålamod i förhoppning om att det ska lösa sig. Jag tror att det skulle sett rätt bra ut rent resultatmässigt om man hade en 25-årig Ruud van Nistelrooy där framme. Nu har man inte det. Man har Anthony Martial som visserligen har tonvis med talang, men fortfarande inte är så vass att han kliver fram och avgör vecka efter vecka. Och så har man en Rooney vars näsa för mål är långt ifrån vad den har varit.

Jag tror kort och gott att United kommer ha fortsatt svårt att hota framåt. För att citera mig själv i mitt förra speltips om United mot CSKA Moskva:

Man får göra som vanligt och skicka in Marouane Fellaini i matchminut 70 för att se om han kan ställa till det för motståndarna

Det var precis det som hände. Fellaini kom in i matchminut 69 istället för Martial. Man fick till slut det där målet, men det satt hårt inne. Jag tror att United försvarar tight, har massor med boll och kommer till en knapp handfull lägen som man eventuellt lyckas producera något mål utifrån. Jag spelar under 2.5 mål till 1.91 gånger pengarna hos William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.