Speltips | Manchester United mot Tottenham 15/2 PL
Speltips

Manchester United mot Tottenham

Fotboll
Spelmarknad:
Man U - Spurs
Tips:
Spurs +1
Odds:
1.95
Spelstopp:
15 March 17.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på Tottenham +1 i deras bortamatch mot Manchester United till oddset 1.95 hos Ladbrokes. Spelet Tottenham +1 innebär alltså att Tottenham ska vinna räknat på ett måls ledning vid matchstart.

Det känns som att jag ältar samma sak om och om igen med Manchester United. Men jag har fortfarande inte fått anledning att ändra riktning i min tankegång kring mesta mästarna. Samtliga av mina fem senaste spel röranda Manchester United har gått in.

Jag tycker faktiskt att Man Uniteds första halvlek mot Arsenal var en av deras bästa på hela säsongen. Målet man bjuder på i första halvlek är smällar man får ta när man har en manager som vill bygga ett så framtungt lag. Di Maria fick lite skit i media för att han inte är nere och hjälper till när han så tydligt ser hur Nacho Monreal har ett dunderläge. Men Di Maria har aldrig varit nere och tagit den markeringen i hela sitt liv så det känns knappast som en chock att han inte gjorde det nu heller. Di Maria tog ju också revansch minuter senare när han skickar ett kalasinlägg alldeles perfekt för Wayne Rooney att skalla in. Det är det som han har betalt för. Sedan gör argentinaren bort sig och efter en till bjudning är man ute ur FA-cupen.

Många menar att Manchester United försvar fått för hård kritik under säsongen och hänvisar till antalet insläppta mål. Det är oftast en bra idé men i det här fallet anser jag att statistiken är missvisande. Målvakten är visserligen en del av försvaret, men det är en fruktansvärt riskabelt att räkna med att keepern ska göra ett par dunderreflex-räddningar och styra bort frilägen match efter match. Om De Gea skadas eller om han totalt tappar formen så kan man, som det ser ut i försvaret nu, definitivt säga adjö till en CL-plats.

Men det är inte bara att hålla tätt som försvaret är till för. Det måste finnas stabilitet eller tillit. Vem vill sätta hem bollen till en gubbe där bak som kan få för sig att ge en smörpassning till Danny Welbeck?

Min poäng är alltså fortfarande att Manchester Uniteds försvar inte duger trots att antalet insläppta mål vittnar om något annat och att tiden kommer ta ut sin rätt om LVG inte ordnar upp det här.

Tottenham är kanske laget som spelar roligast fotboll i Premier League enligt mig. Årets utropstecken Harry Kane är magisk. Han kan säkert hitta nätet mot Manchester United. Du får, hos Ladbrokes, 7.00 gånger pengarna på att Kane blir första målskytt i matchen och det tycker jag är spelvärt.

Mitt huvudspel är dock att Tottenham vinner med ett måls handikapp. Jag vågar inte dundra på raka tvåan riktigt. United kan inte räknas bort med tanke på att de har lirare som kan göra fantastiska grejer på en fotbollsplan. Individuella nummer kan göra att Manchester United får hål på Spurs vars försvar erkänt inte är ligans bästa. Jag ser dock inte att LVG helt plötsligt hittar rätt med sin spelidé och att man utifrån hans taktiska briljans börjar ösa in mål.

Med Kane & C:o och ett måls ledning i handikapp har Tottenham bra chans att vinna det här. Tottenham +1 är spelet till 1.95 hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.