Dagens speltips | Manchester United mot Tottenham | Premier League
Speltips

Manchester United mot Tottenham

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - Tottenham
Tips:
X2
Odds:
2.35
Spelstopp:
8 August 13.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Premier League är tillbaka och ligan sparkar igång med en väldigt intressant match. Tottenham åker till Old Trafford för att ta sig an Manchester United. Jag tror på Manchester United den här säsongen, men jag tycker att de är lite för stora favoriter här. Tottenham har ett bra lag och de har förstärkt försvaret genom att plocka hem Toby Alderweireld som var utlånad till Southampton förra året. Manchester United har många nya spelare som ska komma in i systemet och jag tror att Tottenham har god chanser till poäng här.

Spela på X2 till 2.35 gånger pengarna hos Comeon!

Oddset betyder att Tottenham behöver ha ungefär 43 % chans till att ta poäng här och det borde de verkligen ha. Om du inte har något konto hos Comeon så är de dessutom schyssta nog att skicka hem en hängmatta när du gjort din första insättning.

Besök comeon.com

Screen Shot 2015-08-06 at 12.56.47

Tottenham har ett intressant lag och mycket hänger naturligtvis på om Harry Kane kan upprepa succén från förra säsongen. De har en bra backlinje, bra mittfält och Hugo Lloris är bra i kassen så det enda som behövs för en framskjuten placering är en anfallare som kan avsluta. HArry Kane har potentialen men andra säsongen är alltid svårt.

Manchester United har plockat in många bra förstärkningar. Memphis Depay har allt som krävs för att ösa in mål från en ytterposition och Schweinsteiger kommer bidra med viktig rutin. Det stora problemet är fortfarande backlinjen. De har bedrövliga mittbackar och så länge som David De Gea står kommer kommunikation vara sisådär. Jag tror att United gör en bra säsong men de kan behöva ett par omgångar för att få upp farten. Tottenham bör ha okej chanser till poäng här och jag gillar oddset på X2.

Matchen börjar 13:45 och ni ser den på Viasat Fotboll

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.