Dagens speltips | Manchester United mot Southampton | Premier League
Speltips

Manchester United mot Southampton

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Manchester United - Southampton
Tips:
Bailly får gult kort
Odds:
2.95
Spelstopp:
19 August 21:00
Spela här!

Manchester United gör sin andra match i Premier League och det är Southampton som står för motståndet. Jag testar ett litet specialspel och lirar att Eric Bailly blir varnad till 2.95 gånger pengarna hos Betsafe.

Få 1000 kr att spela på matchen för hos Betsafe här!

Manchester United vann sin första match ganska enkelt efter att ha fått första målet till skänks av Bournemouth. Det hade varit intressant att se hur matchen hade utvecklats om de inte fått det målet. Jag tycker inte att Manchester United såg överdrivet imponerande ut och det här bör bli en tätare match.

Jag tycker oddsen är lite skeva och ser inget värde i att spela på vinst för Manchester United här. Jag kikar istället på en spelarspecial hos Betsafe.

Eric Bailly imponerade stort i den första matchen. Tjugotvååringen satte stopp för de flesta attacker och han tvekade aldrig när han skulle kliva in i närkamp. Det var väldigt underhållande att titta på, men det var tydligt att han fortfarande är relativt oslipad. Han klev in vårdslöst i flera situationer och chanserna till att han blir varnad i den här matchen bör vara väldigt goda.

Southampton har flera spelare kan orkestrera snabba omställningar och då kommer domaren få vifta med ostskivan när Bailly ska sätta stopp.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.