Speltips | Manchester United mot Norwich | Tippat
Speltips

Manchester United mot Norwich

fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Manchester United - Norwich
Tips:
1, BLGM
Odds:
3.60
Spelstopp:
19 December 16:00
Spela här!

Manchester United behöver tre pinnar för att få lugn på läktaren där fansen alltmer högljutt börjat yttra sitt missnöje. Den fortsatt långa skadelistan gör dock att det kan bli en svårare uppgift med full poäng mot Norwich än vad man kan tro.

Norwich är ett av de svagaste lagen i ligan. Formen är inte heller mycket att skryta med. På sina tio senaste tävlingsmatcher så har man förlorat sju, spelat oavgjort två och vunnit en. Senast knep man dock en pinne hemma mot Everton. Det var å andra sidan en poäng som man fick till skänks av Everton som har svårt att avgöra sina matcher och gärna släpper in billiga mål.

Gör Martial första målet? 5.00 gånger pengarna hos William Hill

Manchester United har en riktigt uppretad och frustrerad skara fans just nu. Med Uniteds mått mätt har man en katastrofal form. Inte en vinst på sina fem senaste matcher. Uttåg ur Champions League och torsk mot PL-nykomlingarna Bournemouth ovanpå det. Man spelar inte särskilt bra. Visst är det så att skadelistan som är löjligt lång spelade in i förlusten mot Bournemouth. United ska ju numera vanligtvis ha ett solitt försvar när man kan spela med Rojo/Shaw – Smalling – Blind/Jones – Darmian/Valencia. Men när sex av dessa gubbar inte kan spela så är det klart att det inte är samma sak. Frågan är hur skadesituationen ser ut inför helgens match mot Norwich. Det är fortsatt många frågetecken bland försvarsgubbarna, och några frågetecken till längre fram i banan också. Om Rooney inte kan spela är det knappt någon större förlust med tanke på hur iskall han sett ut. Värre är det med Schweinsteigers frånvaro på grund av hans avstängning. Och Herreras frånvaro är också ett avbräck.

Manchester United har fått stora delar av fansen emot sig efter en tids underpresterande. Men man har allt kommer omkring ändå betydligt bättre resultat hemma än borta. Man förlorade på straffar efter förlängning i ligacupen hemma mot Middlesbrough i slutet av oktober. Innan dess får man gå tillbaka till den andra maj för att hitta en hemmatorsk i tävlingssammanhang då man fick pisk mot West Bromwich ligaspelet. United ska vinna det här oavsett skadebesvären, främst eftersom Norwich är ett ganska dåligt gäng i dålig form. Men eftersom det är frågetecken kring Darmian, Jones och Smalling samtidigt som Shaw, Rojo och Valencia definitivt är borta tror jag att man återigen kommer göra flera försvarsblunders. Och en dassig Norwich-offensiv kan fortfarande göra mål på bjudningar som man får av Guillermo Varela and Cameron Borthwick-Jackson. Det vore enligt mig oförsvarbart om Alex Neil inte provade att gå framåt om McNair, Varela och Borthwick-Jackson ska hjälpas åt att hålla rent framför De Gea. Jag spelar på hemmavinst och att båda lagen gör mål till 3.60 gånger pengarna hos William Hill. United ska vinna detta, men har man samma defensiv som förra matchen mot Bournemouth så är risken stor att man läcker igen. Fegspelaren kan ju alltid vänta lite med att lägga spelet för att se om det blir någon klarhet i Uniteds skadesituation.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.