Speltips | Manchester United mot Newcastle United | Premier League
Speltips

Manchester United mot Newcastle United

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - Newcastle
Tips:
Ö 2.5
Odds:
1.68
Spelstopp:
22 August 13.45
Spela här!

Den tidiga lördagsmatchen har en hel del av de ingredienser som krävs för att skapa en underhållande match. På ena sidan står Manchester United som kommer att försöka gå framåt för att få ordning på målskyttet. På andra sidan står Newcastle United som har en försvarsmur som påminner om den som Brasilien ställde ut mot Tyskland i VM förra sommaren. Det verkar dessutom som att United är på rätt väg offensivt efter 3 mål mot Club Brügge senast.

Över 2.5 mål betalar 1.68 gånger pengarna hos Mobilbet och det bör vara spelvärt.

Öppna ett konto hos Mobilbet här och få hundra spänn att spela för!

Manchester United har inte imponerat i inledningen av säsongen men de har tagit full pott och de bör inte ha några större problem med Newcastle här. Nyckeln till framgång är att Wayne Rooney förstår att han ska tälta inne i straffområdet och inte vara nere och möta bollen i mittcirkeln. United har förstärkt mittfältet bra och Rooney kan fokusera på att göra mål.

Newcastle kommer att ha en medioker säsong. Värvningen av Florian Thauvin är bra, men det är oklart om han kommer att spela mot Manchester United. Det dröjer troligtvis innan han är spelklar. Skatorna ska inte ha något att säga till om här och jag tor att United vinner med 3 – 1. Det är lite ovanligt att lagen släpper sina startelvor såhär tidigt men vi har kommit över Louis van Gaals planer inför morgondagen:

Screen Shot 2015-08-21 at 13.33.54

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.