Dagens speltips | Manchester United mot Manchester City | Premier League
Speltips

Manchester United mot Manchester City

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Man Utd - Man City
Tips:
2
Odds:
3.45
Spelstopp:
10 September 13:30
Spela här!

Det är derbydags i Manchester och det är en riktigt toppmatch. City saknar visserligen Sergio Agüero men jag tror de har bättre chans än vad oddsen indikerar. Jag testar Manchester City till 3.45 gånger pengarna hos Leovegas.

Få 1000 kr i bonus och spela på Premier League hos Leovegas här!

Zlatan Ibrahimovic och Manchester United har imponerat under inledningen av ligaspelet. De har tagit nio av nio möjliga poäng och de har aldrig varit speciellt nära ett poängtapp. Det ska dock sägas att United inte har haft några speciellt tuffa matcher och det här är det första riktiga testet.

Vi kan säga exakt samma sak om Manchester City. De har tagit full pott mot mediokert motstånd och spelet har sett riktigt bra ut. Det som talar mot City är att de saknar Sergio Agüero som är avstängd. Det är ett tungt avbräck, men de har kapabla ersättare.

En stor del av Manchester Uniteds framgång har varit sättet som Paul Pogba har dominerat mittfältet på under de tre första omgångarna. Jag tror dock att han kommer få det mycket tuffare än vad han har haft hittills. Sättet som Pep Guardiola täcker av det centrala mittfältet på borde sätta stor press på Pogba och jag tror inte han kommer få samma ytor som i de tidigare matcherna. Pogba är en spelare i världsklass och det är möjligt att han lyckas lösa pressen på ett bra sätt. Känslan är dock City lyckas stänga ner honom tillräckligt ofta för att de ska ha en bra chans på tre poäng.

Manchester City vinner med 2 – 0 och Zlatans smekmånad tar slut.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.