Dagens speltips | Manchester United mot Liverpool | Premier League
Speltips

Manchester United mot Liverpool

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Man Utd - Liverpool
Tips:
2
Odds:
3.90
Spelstopp:
15 January 17:00
Spela här!

Söndagen bjuder på stormatch när Liverpool besöker Old Trafford. Sett till formen bör det vara bra chans för hemmalaget, men vi kan inte blunda för oddset på Liverpool. Fastbet betalar hela 3.90 och det måste testas.

Fastbet har en ny bonus! Kolla in den här!

Manchester United har gått som tåget den senaste tiden. De har femton matcher utan förlust och José Mourinho har definitivt fått ordning på båten. Trots det är jag inte helt övertygad om att deras favoritskap mot Liverpool ska vara såhär stort.

Liverpool har bra fart under fötterna och nu ser det ut som att Philipe Coutinho kan vara tillbaka i startelvan. Att få tillbaka Coutinho är extra viktigt med tanke på att Sadio Mané är borta på grund av Afrikanska Mästerskapen. Jag tror att Liverpool har möjligheten att sätta en väldigt stor press på United och jag är långt ifrån säker på att United kan hantera pressen utan Zlatan Ibrahimovic (sjuk?).

Det är rimligt att United är favoriter här men för att vi ska spela Liverpool som vinnare behöver de dryga 26 % vinstchans och det borde dom ha.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.