Dagens Speltips | Manchester United mot Liverpool | Premier League
Speltips

Manchester United mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - Liverpool
Tips:
1
Odds:
8.00
Spelstopp:
12 September 18.30
Spela här!
€30 i gratisspel!

VI har en härlig sporthelg framför oss. Vi bjuds bland annat på ett klassiskermöte när Liverpool gör den korta resan till Manchester för att ta sig an Manchester United på Old Trafford.

Paddy Power ger alla nya kunder en drömstart och betalar 8.00 gånger pengarna på att Manchester United vinner!

1200x627_man_utd_v_Liverpool_swedish

Även om det har ryktats om lite oroligheter i Manchester United så måste vi testa dem till det oddset som Paddy Power bjuder på här. Om du redan har ett konto hos Paddy Power hade jag dock varit lite mer tveksam till om jag spelat dem till strax under två gånger pengarna.

Liverpool är visserligen urusla men United har inte sett speciellt bra ut. Bastian Schweinsteiger skulle ge mittfältet en ny dimension men det går fruktansvärt långsamt när han har bollen. Memphis Depay och Wayne Rooney bör visserligen kunna riva sönder Liverpools försvar men att vi inte ens får dubbla pengen på United gör mig väldigt tveksam. Jag vet faktiskt inte vart jag hade lagt mina pengar i den här matchen om det inte var för erbjudandet ovan. Jag tror jag lutar åt över 2.5 mål i matchen, men den här matchen gör sig bäst för er som inte har något konto hos paddy Power.

 

 

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.