Speltips | Manchester United mot CSKA Moskva 3 november
Speltips

Manchester United mot CSKA Moskva

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - CSKA Moskva
Tips:
BLGM, nej
Odds:
1.92
Spelstopp:
3 November 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Manchester United stod för en ytterst medioker insats borta mot Crystal Palace i helgen och övertygar inte särskilt mycket just nu. Fansen kräver vinst i kväll mot CSKA Moskva men med sitt tama spel framåt kan det bästa spelet vara att det blir målsnålt. 

Manchester Uniteds anfallsspel är inte särskilt skrämmande. Tre matcher i rad har man spelat 0-0. Mot Manchester City kan man inte vara alltför förbannad över det. Det är inget katastrofresultat att kryssa hemma mot City. Men sedan mot Middlesbrough i ligacupen borde man satt dit en av sina chanser. Louis van Gaal snackade om att man kom till lägen och att man med mer skärpa skulle vunnit. Ja, så är det ju. Och så senast mötte man Crystal Palace och kunde inte heller göra mål. Efter den matchen kunde inte van Gaal prata om missade chanser för man skapade ingenting. Man hade ett skott på mål under hela matchen och tre skott totalt. Crystal Palace hade elva skott.

0-0 igen för Man Utd? 12.00 gånger pengarna hos Unibet 

Anthony Martial är kul att se och har snabba fötter, men serveras inte de mackor som man skulle vilja se. Depay är så kall att han får nöta bänk. Rooney är iskall han med. Man får göra som vanligt och skicka in Marouane Fellaini i matchminut 70 för att se om han kan ställa till det för motståndarna. Men med 20 minuter på sig är det svårt för vem som helst.

CSKA Moskva var uddlösa hemma i senaste mötet som slutade 1-1. Jag tror att man försöker parkera bussen och ta en poäng mot United på Old Trafford. Med en pinne kan man sedan fokusera på att ta tre stycken hemma mot Wolfsburg och kanske tre borta mot PSV Eindhoven i sista matchen. Då är man i åttondelen helt klart. United lär ha massvis med boll i kväll men jag vet inte om det lossnar framåt för dem i kväll heller.

Jag tänker spela på att båda lagen inte gör mål till 1.92 gånger pengarna hos Unibet. Jag tror att det blir målsnålt, men tänker att det här är ett smartare spel än underspel eftersom det garderar mot ifall proppen skulle gå ur för United i kväll och vinna med 3-0.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.