Speltips | Manchester United mot Club Brugge | Champions League
Speltips

Manchester United mot Club Brugge

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - Club Brugge
Tips:
Brugge +1.5
Odds:
1.70
Spelstopp:
18 August 20.45
Spela här!

Manchester United går in Champions League i kväll och de gör det mot Club Brugge. United har visserligen vunnit sina två första ligamatcher, men spelet har lämnat en hel del åt fantasin. Nu möter de en motståndare som är inställda på att hålla nollan för att få med sig ett bra resultat hem till Belgien. United kommer antagligen att vinna, men det blir nog ingen utskåpning.

Jag spelar Club Brugge +1.5 till 1.70 hos Mobilbet! Rygga här!

Spelet betyder att vi vinner så länge Manchester United inte vinner med två eller fler mål. Mobilbet bjuder dessutom alla nya spelare på hundra kronor när ni öppnar ett konto.

Manchester United har haft problem med målskyttet i de två inledande matcherna. Från det jag har sett så tycker jag att Wayne Rooney hamnar lite för långt ner i banan och att de inte får något tryck i boxen. Det här kommer säkert att fixas till ganska snabbt avLouis Van Gaal, men tills vi ser en klar ändring tror jag vi gör klokt i att förvänta oss målsnåla matcher när United är på planen.

Det är inga tvivel om vilket som är det bästa laget här. Men så länge Brugge spelar disciplinerat bör de kunna hålla fortet relativt bra mot ett uddlöst United. Louis Van Gaal kommenterade matchen genom att säga att han tyckte det var en tuff lottning. Jag parafraserar:

“Lottningen blev tuff. Club Brugge vet hur man försvar och de försvarar väl.”

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.