Speltips | Manchester United mot Chelsea söndag 26/10 PL
Speltips

Manchester United mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Man Utd - Chelsea
Tips:
2
Odds:
2.48
Spelstopp:
26 October 18.00
Spela här!

Spela på att Chelsea vinner borta mot Manchester United till 2.48 hos Redbet.

Van Gaal sa att “jag har gjort det förr” och menade att Manchester United kan jaga ikapp Chelsea. Uttalandet kom efter matchen mot West Bromwich som slutade 2-2. Jag vet inte det jag. Chelsea ser förbannat starka ut och många med mig anser att van Gaal har väldigt långt kvar innan Manchester United kan matcha dem.

Van Gaal körde 4-2-3-1 mot West Bromwich till min stora glädje. Jag tycker att den formationen är mest logisk med hänsyn till vilka spelare United har. Mot Chelsea kan jag tänka mig att det blir en lite annorlunda formation med tanke på frånvarolistan i Uniteds trupp. United saknar så klart fortfarande Rooney som är avstängd. Men sedan är det frågetecken kring Di Maria vilket är en riktigt katastrof. Vissa källor säger att han inte kommer bli redo till söndag, andra säger att han kommer bli redo. Kanske blir det start på bänk och sedan inhopp, eller tvärtom.

Marouane Fellaini gjorde sina bästa minuter någonsin i United-tröjan när han hoppade in mot West Bromwich. Han kan ha en fot in i startelvan med tanke på att Ander Herrera även han har skadeproblem. Januzaj tog en del fel beslut mot West Bromwich, men han vågar i alla fall göra väsen ifrån sig och det finns mycket boll i den grabben. Han lär få förtroendet att starta igen. Jag tror att det kan bli tänkbart att Mata får ta ett lite mer defensivt ansvar tillsammans med Blind och Fellaini och att van Gaal väljer att starta med både van Persie och Falcao. Uppenbarligen vore det bästa om Di Maria kunde komma till start, men det är som sagt frågetecken kring honom.

manutd_lineup

Remy skadade sig mot Maribor och det är oklart hur det är med Costa. Mourinho har varit väldigt kryptisk när det gäller hans hälsa. Mot Maribor vilades några nyckelspelare och det blir förändringar till söndagens drabbning. Jag tror att vi kan se en elva som ser ut något som följer:

chelsea_lineup

Van Gaal får mycket kritik för att ha negligerar defensiven. Kritiken kommer från Tippat, från andra sajter, hemma i TV-soffan, och på presskonferenser direkt adresserat till Louis van Gaal. Alla säger samma sak. Senast släppte man in två mål efter två bjudningar. Luke Shaw gick bort sig i första målet mot WBA, och Rafael får ta på sig det andra målet när han gör en jättebjudning och häver offsiden. Det är två av flera försvarsblunders som kostat åtskilliga poäng under säsongen och det borde ju vara en prioritering att få ordning på defensiven kan man tycka. Men van Gaal håller inte med. Han har sagt det om och om igen. Kanske kommer uppvaknandet mot Chelsea.

Jag tror att Manchester United kommer hota Chelseas målbur och de kan säkert göra både ett och två mål. Jag hoppas Falcao får starta. Han har mycket vilja och jag tycker han gjort det bra i United och han är mitt val före RVP, definitivt. Jag hoppas dock att båda får plats i startelvan.

Men, återigen, så är det inte där framme som skon klämmer i Uniteds läger. Jag tycker att van Gaal är ute och cyklar när han säger att det inte är lösningen att börja jobba mer med försvaret. Det är det visst. Och det kommer synas tydligt mot Chelsea som är det bästa laget de mött på hela säsongen. Chelsea har vunnit sex matcher i rad och kan mycket väl få LVG att se väldigt dum ut på söndagskvällen.

Jag tycker att det finns jättebra värde i den här matchen. Alla odds från Redbet.

Huvudtips: Raka tvåan till 2.48 gånger pengarna
Sidotips: Hemmalaget gör inget mål ger 3.40 gånger pengarna
Bonustips: 2, pengarna tillbaka vid oavgjort ger 1.77 gånger pengarna

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.