Speltips | Manchester United mot Chelsea | Tippat
Speltips

Manchester United mot Chelsea

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Manchester United - Chelsea
Tips:
2
Odds:
3.10
Spelstopp:
28 December 18:30
Spela här!
Ingen sportbonus

Den absolut roligaste matchen för dagen är enligt mig Manchester United mot Chelsea. Jag tror inte på skönfotboll, men det är mest känslor inblandat i den här kampen. Vem hade trott att det skulle se ut så här innan säsongens start? Mourinho kickad och två poäng från nedflyttningsstrecket efter 18 omgångar. Och Manchester United med sju raka tävlingsmatcher utan vinst varav de fyra senaste enbart förluster. Senast man förlorade fyra raka var på hösten 1961.

Välkomstbonus värd 1000 kr hos Bet365 – Klicka här

Det är ganska lätt att se Manchester Uniteds problem och det blir ingen ny diagnos den här gången. Problemen är desamma. Det finns igen fart och fantasi framåt och man vågar ingenting. Det tas massor av felbeslut och så tappar man boll efter en nervös pass på åtta meter. Det ser så fruktansvärt krampaktigt ut. Att byta kant är lika mödosamt som en maratonlöpning ovanpå en maratonlöpning. Bakåt är man bra om man får har sin ordinarie fyrbackslinje frisk. Men varenda back i dras ju med skadeproblem.

Det som talar för hemmavinst
Det finns två viktiga gubbar som kan göra comeback för Manchester United: Bastian Schweinsteiger som kommer tillbaka efter sin avstängning, och Matteo Darmian som eventuellt är tillgänglig efter sin lårskada. Samtidigt har Chelsea Diego Costa avstängd.

Det som talar för bortavinst
Det är mer som talar för bortavinst än hemmavinst enligt mig. Chelsea har bytt fotfäste och visar en helt annan vilja och ett helt annat spel under Guus Hiddink. Hiddink som är en gammal räv har för övrigt ett bra track record mot Louis van Gaal.

Backar Chelsea till 3.10 gånger pengarna
Det är för mycket press på Manchester United. Det är nog det som är den stora stenen i skon. Kanske litar man inte riktigt på sin tränare. Och det går ju naturligtvis inte att spela på ett annat sätt än vad killen som bestämmer säger. Manchester United har gjort sina fans besvikna i sju raka matcher nu och det blir inte lättare för varje nytt bottennapp. Snarare svårare. Jag tror att Uniteds fans får äta mer av samma soppskål från samma soppslev. Inte en vettig idé framåt, misstag bakåt, och sen ridå. 3.10 gånger pengarna på bortavinst får du hos Bet365.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.