Speltips | Manchester United mot Cambridge FA Cup 3/2 2015
Speltips

Manchester United mot Cambridge

Fotboll
Spelmarknad:
Man U - Cambridge
Tips:
>1.5 HT
Odds:
1.94
Spelstopp:
3 February 20.45
Spela här!

Betsafe ger 1.94 på att det blir över 1.5 mål i första halvlek i matchen mellan Manchester United mot Cambridge i kvällens FA-cupretur.

Manchester United har redan skämt ut sig genom att misslyckas med att besegra League Two-laget Cambridge i FA-cupen. Nu är det retur hemma på Old Trafford. Det är på alla sätt otänkbart för United att inte vinna den här matchen.

Jag har aldrig sett Di Maria så dålig i en match som han var mot Cambridge i förra mötet. Allting var bara pinsamt. Jag tror på nya tag nu. Man måste bruka allvar på Old Trafford oavsett hur osugen man är på att spela fotboll mot ett pyttegäng.

I lördags gick det vägen med en seger med 3-1 mot ligajumbon Leicester. Cambridge torskade i League Two mot Luton och ligger nu på 14: e plats i ligan.

I förra mötet 23: e januari mellan United och Cambridge spelade Louis van Gaal med Carrick, Fellaini, Januzaj och Di Maria på mitten och med Wilson och Falcao där framme. Vi kommer få se lite förändringar mot den matchen. Carrick är till exempel inte med ikväll. Man kan möjligen starta så som man gjorde mot Leicester och spela Rooney, Blind, Di Maria och Januzaj på mitten. Falcao som nätade mot Leicester bör få starta och förhoppningsvis har vi Robin van Persie bredvid honom. Det ska bara inte gå att stå emot. Cambridge är inte vana med 85 000 pers på läktaren och med en pådrivande Rooney plan så kommer inga United-spelare gå omkring och sova. Får man ett tidigt mål på Cambridge kan det rinna iväg. Jag spelar på att det blir över 1.5 mål i första halvlek. Om Cambridge skulle chocka och sticka upp med ett tidigt mål blir det nog ännu mer fart framåt för de röda. Det vore roligt. Odds från Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.