Speltips | Manchester United mot Arsenal | FA-Cupen
Speltips

Manchester United mot Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
Manchester United - Arsenal
Tips:
Över 2.5
Odds:
1.84
Spelstopp:
9 March 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Vi har en högintressant match i FA-Cupen när Arsenal åker norrut för att ta sig an Manchester United på Drömmarnas Teater, Old Trafford. Jag har ganska svårt att separera lagen men känslan är onekligen att vi får se en ganska målrik matche mellan två offensivt balanserade lag.

Över 2.5 mål betalar 1.84 hos Unibet och det känns helt klar spelvärt. Unibet har dessutom lanserat en helt ny välkomstbonus som kan användas på alla deras produkter. Bonusen är värd 200 % upp till 1000 kronor och du får dessutom 50 free spins på det populära spelet Mega Fortune Dreams.

Hämta bonusen här.

Manchester United gör en mycket bättre säsong än vad jag trodde att de skulle göra. Jag trodde de skulle behöva ytterligare ett par säsonger för att bärga det sjunkande skepp som Sir Alex Ferguson lämnade efter sig. Nu ser det dock ut som att de kommer vara tillbaka i Champions League nästa säsong och 2015/16 så bör de kunna vara med och slåss om titeln om de får in ytterligare någon pusselbit. Även Arsenal går riktigt bra i ligan. De ligger trea och 53 gjorda mål på 28 matcher imponerar.

Det här är två väldigt offensiva lag och jag tror nyckeln till framgång för Manchester United ligger i att starta med Marouane Fellaini. Den långa belgaren får mycket oförtjänt skit för att han inte spelar en speciellt “vacker” fotboll men han är oerhört viktig för Manchester United. Han vinner närkamper, luftdueller och stänger ner kontringsmöjligheter på ett sätt som ingen annan spelare i United klarar av. Det pratas dock om att United kommer att starta med Juan Mata istället för Fellaini och det kommer att öppna upp stora luckor för Arsenal som är ett bra kontringslag.

Jag kan inte sia om vilka som vinner det här, men det bör bli målrikt. Speciellt om om Louis Van Gaal vilar Fellaini.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.