Speltips | Manchester United mot Arsenal 17/5 Premier League
Speltips

Manchester United mot Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
Man U - Arsenal
Tips:
1 DNB
Odds:
1.72
Spelstopp:
17 May 17.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på ettan, pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen mellan Manchester United och Arsenal. Ladbrokes ger 1.72 gånger pengarna på spelet.

Det är de tre främsta i Premier League som går direkt till Champions League. Det är det som står på spel här. Arsenal har fördel eftersom de har två poäng fler än United med en match mindre spelad. Det är inte katastrof att komma fyra, men då måste man kvala till Champions League-gruppspelet och det är klart att man helst vill undvika det.

Lagens respektive senaste matcher är en vinst för United mot Crystal Palace och en torsk för Arsenal mot Swansea. Manchester United gjorde inte sin bästa match mot Crystal Palace, men det räckte för tre poäng. Arsenal å sin sida torskade överraskande hemma mot Swansea efter att Bafétimbi Gomis nätat enda målet i matchen. Innan dessa hade man ju radat upp vinster.

Jag tror på United här. Man spelar hemma och behöver vinsten mer än vad Arsenal gör. Visst, Arsenal tog det senaste mötet på Old Trafford under FA-cupen. Det var den matchen när Angel Di Maria fick för sig att putta på domaren och fick ta det röda kortet som konsekvens av det. United som lag fick utstå kritik för sin insats vilket jag tyckte var lite oförtjänt. Jag tyckte att man gjorde en bra match. Kanske sin dittills bästa match. Men efter den matchen har man nått nya höjder och man kommer till söndagens match som ett bättre lag än vid förra mötet. Om Young fortsätter att vara pigg och Fellaini kommer upp i nivå så kan det bli kul för United-supportrar. Jag tänker prova ettan med pengarna tillbaka på kryss till 1.72 hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.