Speltips | Manchester United mot Arsenal FA-cupen 9/3
Speltips

Manchester United – Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
Man U - Arsenal
Tips:
2
Odds:
2.95
Spelstopp:
9 March 20.45
Spela här!

Spela på att det blir bortaseger i matchen mellan Manchester United och Arsenal i FA-cupen. Du får 2.95 på Arsenal hos Betsafe.

Jag har har beskrivit matchbilderna i Manchester Uniteds senaste matcher korrekt och fått in tipsen. Jag tycker United känns förutsägbart och det är alltid bra när man ska betta. Jag ser fortfarande inga tendenser att det ska se annorlunda ut i Uniteds spel. Man försöker hålla boll och har inget jättebra idé hur man ska hota på bästa sätt. De bästa hoten framåt som United har, bortsett från Rooney, är Ashley Young och Adnan Januzaj. Jag tycker att de båda ska spela så att det blir lite fart på Uniteds kanter. Januzaj tar ofta fel beslut och utmanar kanske en gång för mycket, men för mig är Januzajs framåtanda precis vad United behöver. Ändå verkar LVG inte jättesugen på att satsa på varken Young eller Januzaj fullt ut.

Jag tror vi kan vänta oss mer eller mindre samma uppställning som mot Newcastle. Louis van Gaal verkade nöjd med matchen förutom att de inte lyckades göra mål tidigare. Om han var nöjd har han inte jättemånga anledningar att rotera. Carrick fick göra ett inhopp förra matchen men det låter långsökt att han startar efter så lång frånvaro.

manutd_27games
Är Louis van Gaal rätt coach för Manchester United?

Jag tror att United får bekänna färg här igen. De har väldigt svårt att hitta heta chanser och ännu svårare att förvalta dem. Men det är inte där problemet ligger i den här matchen. Uniteds försvarsspel har fått beröm den senaste tiden efter ett okej facit om man räknar insläppta mål. Men jag tycker inte att det ger en rättvist bild över Uniteds försvar. Lite motvind i Newcastle-matchen så skulle man lika gärna kunnat släppa in tre bollar. Man släppte till en jättechans, klarade sig från en solklar straff och David De Gea räddade ett mål som nästan alla andra PL-målvakter skulle släppt in. Cazorla, Özil, Giroud och i synnerhet Sanchez är för mycket för Uniteds försvar och i kombination med deras oförmåga att göra mål är det här en tvåa för mig till oddset 2.95. Oddset är från Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.