Speltips | Manchester City mot Swansea Premier League 22/11
Speltips

Manchester City mot Swansea

Fotboll
Spelmarknad:
City - Swansea
Tips:
X2
Odds:
3.05
Spelstopp:
22 November 16.00
Spela här!

Spela på X2 i matchen mellan Manchester City vs Swansea till 3.05 gånger pengarna hos Redbet.

Manchester City har sett bedrövliga ut på senaste. Man är redan åtta poäng efter Chelsea i ligan. Senast fick man 2-2 borta mot Queens Park Rangers och innan dess torskade man hemma i CL mot CSKA Moskva. Dessförinnan var det Manchester-derbyt. Vann man den matchen välförtjänt? Ja, det gjorde man. Men det var en märklig match där Chris Smalling fick en släng av dunderidioti och drog på sig två gula och åkte ut i minut 38. En bjudning helt enkelt men ändock en seger. Slutet av oktober månad var också kass. Man tappade tvåmålsledningen mot CSKA Moskva borta, förlorade mot West Ham i ligan och förlorade mot Newcastle i ligacupen. Phew. Svettig tid för Manuel Pellegrini!

Nu har det varit landslagsuppehåll. Jag vet inte mer än någon annan på den här jorden om hur pass väl City lyckats nollställa sig för att kunna börja spela toppfotboll igen. Jag vet bara att de flesta verkar vara mer övertygade om det än vad jag är med tanke på att oddsen på City-seger ligger på omkring 1.38 (exakt samma odds hos Redbet, Betsafe, Nordicbet med flera). Varför så lite respekt för Swansea? De har spelat kanonfotboll och även fast City mycket väl kan komma tillbaka och spela ut Swansea så tycker jag att med informationen som vi har på hand just nu att X2 definitivt är spelvärt till 3.05.

Manchester City
City står utan David Silva sedan tidigare. Edin Dzeko och Aleksandar Kolarov är inte heller tillgängliga. Vincent Kompany ska vara frågetecken. En uppställning att vänta kan vara: Hart, Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Fernando, Nasri, Navas, och Agüero.

Swansea
Jonjo Shelvey är tillbaka efter avstängning. Man har Aschley Williams, Federico Fernandez och Rory Donnelly skadade. En uppställning att vänta kan vara: Fabianski, Rangel, Bertley, Williams, Taylor, Ki, Shelvey, Sigurdsson, Routledge, Montero och Bony.

Jag tycker att oddsen är skeva och att det finns värde på Swansea. Ett landslagsuppehåll kan vara skitbra för ett stukat gäng, men man blir inte bättre per automatik för att man får en paus från klubbfotbollen. Och även om City höjer sig markant så är det inte bara att leka bort Sigurdsson, Shelvey, Ki, Bony eller någon annan med den form de har visat under senaste tiden. 3.05 på X2 är taget hos Redbet.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.