Speltips | Manchester City mot Sheffield Wednesday 24/9
Speltips

Manchester City mot Sheffield Wednesday

Fotboll
Spelmarknad:
City - Sheffield Wed
Tips:
BLGM, nej
Odds:
1.72
Spelstopp:
24 September 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

1.20 på att Manchester City vinner över Sheffield Wednesday i ligacupen måste väl vara spelvärt? City kan inte ställa upp med en elva som inte är mycket starkare än Sheffield Wednesday även om de skulle vilja.

Zabaleta är inte med i City och det är osäkert om Fernando är tillgänglig. En trolig startelva skulle kunna vara som följer: Caballero, Kolarov, Nastasic, Boyata, Clichy, Fernandinho, Miller, Nasri, Sinclair, Lampard och Jovetic. Det är mycket kvalité att matcha mot ett lag i the Championship som vunnit fyra, spelat oavgjort tre och förlorat en hittills i ligaspelet.

Ligacupen är ju annars en cup som jag är så trött på, precis som många andra. Det är inte lika kul när storklubbarna ändå inte bryr sig så mycket. Så det är alltid en bra idé att skicka på en massa bets för att få ut lite spänning i alla fall. Ur skrällsynpunkt kan ju faktiskt ligacupen bli rätt intressant ändå. Tre spel får det bli ikväll. Alla spel är från Ladbrokes:

Båda lagen gör mål: Nej till 1.72
Det här är det bästa spelet enligt mig. Åtta mål framåt har Sheffield Wednesday mäktat med på åtta matcher i pajasligan the Championship. Nottingham och Norwich har gjort 17 mål medan Watford och Derby gjort 15 vardera. Det blir inte lättare för Sheffield Wednesday att få målskyttet att lossna mot Manchester City.

Stevan Jovetic gör första målet till 4.20
Var försiktig med det här spelet. Jovetic dras med en baklårsskada och kanske inte är tillgänglig enligt vissa källor. Om han startar känns det här dock som den logiskt första målskytten. Jovetic vill vara förstaval framför Dzeko och har visat att han kan göra mål den här säsongen.

0-0 som slutresultat till 21.00
Det här är ett sådant här långskott för att krydda matchen lite. Ser Manchester City trötta ut och inte verkar förmå sig att jogga hem den här matchen kan det bli riktigt kul om det står 0-0 i 60:e minuten. Målvakten i Sheffield Wednesday, Keiren Westwood, har dessutom hållit nollan i fem av de åtta inledande ligamatcherna. Rekommenderar dock inte att du skickar in hela arvet på det här spelet.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.