Speltips | Manchester City mot Roma | Champions League
Speltips

Manchester City mot Roma

Fotboll
Spelmarknad:
Man City - Roma
Tips:
2
Odds:
5.50
Spelstopp:
30 September 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

Gårdagen gick rätt okej spelmässigt. Newcastle var precis så dåliga som jag trodde att de skulle vara och vi kunde hämta hem dagens speltips. NFL-spelet behöver vi inte prata om. I kväll är det fokus på Champions League. Jag väljer Manchester City mot Roma framför PSG mot Barcelona. Dels för att jag nyfiken på hur Roma står sig men framförallt för att jag har oerhört svårt för FC UEFA. Alla förbannade tolvåringar lirar som dom på FIFA 15 och det är helt omöjligt att ta bollen från Messi, Neymar och Iniesta. De får dessutom lika mycket domslut med sig online som IRL.

Med det sagt kan jag flytta fokus till Etihad Stadium i Manchester. Roma kommer till matchen med 15 poäng på fem matcher i ligan. De är alltså obesegrade och har imponerande 9 – 1 i målskillnad. Nu är Serie A inte riktigt samma liga som när Roberto Baggio, Kennet Andersson och Gabriel Batistuta lirade där så vi kan inte inte lägga allt för stort vikt vid Romas ligastart. De såg dock väldigt bra ut senast i Champions League när de slog CSKA Moskva med 5 – 1. Manchester City förlorade tungt mot Bayern München senast i Champions League efter ett sent mål från Jerome Boateng. Det här betyder alltså att matchen mot Roma är väldigt viktig för City. En förlust här skulle försvåra möjligheterna till avancemang oerhört.

City har spelat två matcher den senaste veckan. De slog Sheffield Wednesday med 7 – 0 i ligacupen och Hull med 4 – 2 senast i ligan. Jag vet inte riktigt vad man ska läsa in det då det är så uppenbar klasskillnad och när City får igång tempot så vet vi alla vad de kan göra. Men om vi tittar på hur de har sett ut mot defensivt starka lag som Chelsea och Stoke så har spelet lämnat en hel del. De ryktas dessutom om att Kun Agüero, Samir Nasri, David Silva och Stefan Jovetic är tveksamma till start. Det här är stora avbrott och jag är lite inne på att de kan få det svårt med ett självsäkert Roma.

Vi får 5.50 på Roma och det är bra mycket roligare än de 1.70 vi får på Manchester City. Jag lirar bortavinsten här och hoppas på en skräll. oddset kommer från Bet365.

Dessutom: Hur ska man kunna sitta och försöka jobba bort ett lag där den här frisyren springer omkring?
Screen Shot 2014-09-30 at 09.54.05

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.